Xanadu Island Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Biser Karijske rivijere, na obali Egejskog mora, poznat još iz vremena antičke Grčke kao bogati i elegantni Halikarnas. Grad je smešten u velikom zalivu na jugu Bodrumskog poluostrva, okružen brojnim uvalama, na čijim se plažama nalazi veliki broj hotela. U uskim ulicama belih zidova, šarmantni butici uz obavezno cenkanje nude ćilime, tepihe, obuću, odeću od kože i pamuka, začine... Bodrum je dobio reputaciju centra turske umetničke populacije zahvaljujući svojoj živoj, prijateljskoj i boemskoj atmosferi i velikom broju malih galerija. Karakteriše ga neformalan dnevni i uzbudljiv noćni život. Duž obale, u centru grada, smeštena je velika marina pored koje se nalazi srednjovekovna tvrđava svetog Petra, primer krstaške arhitekture iz 15.veka, koja je pretvorena u muzej podvodne arheologije. Preko dana se možete odvesti do jedne od plaža u nekom od obližnjih zaliva ili kupati na gradskoj plaži, a uveče možete sedeti u jednom od brojnih restorana koji nude sveže morske specijalitete. Uz noćne klubove i diskoteke (čuvena diskotekaֱHalikarnas"prima 5000 ljudi), život u Bodrumu traje do zore.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je udaljen 60 km od aerodroma i 25 km od centra Bodruma. Izgradjen je 2010. godine. Zauzima površinu od 55.000 m2.

Plaža:
Sopstvena, šljunkovita plaža. Postoje i platforme za sunčanje. Suncobrani, ležaljke, madraci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Sve sobe su klimatizovane, imaju balkon ili terasu, LCD TV sa satelitskim kanalima, telefon, sef, mini bar, bežični internet, fen i telefon. “Courtyard suite” se nalazi u glavnoj zgradi i ima površinu od 51 m2, a “Sunset suite” se nalazi u vrtu i ima površinu od 70 m2.

Hotelski sadržaji:
Glavni restoran, 3 a la carte restorana (italijanski, turski i riblji), 7 barova, 2 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, dečiji bazen, teniski teren, fudbal, odbojka, košarka, kuglanje, pikado, bilijar, aerobik, sportovi na vodi, animacija, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, djakuzi, masaža, dečiji klub (4-12 godina), čuvanje dece, doktor, pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje i diskoteka.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 252 311 11 11
Fax: +90 252 393 86 50
www.xanaduhotels.com.tr

Napomena:
Jedan od najluksuznijih hotela na Egejskoj obali, sa najvišim ocenama na internet portalima.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Odmor na Crvenom moru

NAPOMENA : Agencija nastupa u svojstvu posrednika - subagenta. Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.