Seaden Sea Planet Resort and Spa

Side, Turska

Opis destinacije

Side se nalazi na mediteranskoj obali turske rivijere. Predstavlja turističko mesto poznato po dugim peščanim plažama, luksuznim hotelima i bogatom zelenilu. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova, nalazi se na oko 75 km od aerodroma u Antaliji. U ovom gradiću možete pronaći brojne ostatke prošlosti, a jedna od posebnih atrakcija je upravo rimski amfiteatar koji je nekada mogao da primi do 20 000 gledalaca i koristio se za borbe gladijatora. Osim amfiteatra, poznati su vizantijska bazilika i hram Apolona i Atine. Danas je Side jedan od najatraktivnijih primorskih gradića, sa lepim centrom grada i pešačkom zonom, brojnim kafeterijama, restoranima, suvenirnicama. Regija koja se posebno izdvaja po svojoj prirodnoj lepoti jeste Sorgun. Pripada gradu Side i prepoznatljiva je po gustim borovim šumama i divnim peščanim plažama. Letovanje u mestu Side je odličan izbor kako za parove, tako i za porodice sa decom zbog brojnih sadržaja koje nude brojni hoteli.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Seaden Sea Planet Resort & Spa hotel nalazi se u regiji Kizilot na peščano-šljunkovitoj plaži, na kojoj se ležaljke, suncobrani i peškiri koriste bez doplate. Od centra mesta Side udaljen je  17 km, a od aerodroma Antalija 72 km.

Sobe: Hotel Seaden Sea Planet Resort & Spa u svom sastavu ima 480 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef (uz doplatu), Wi-Fi, mini bar (voda se dopunjuje svakog dana, sokovi i pivo jednom sedmično),  ketler sa setom za čaj i kafu, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U sastavu Seaden Sea Planet Resort & Spa hotela nalazi se više restorana i barova. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju 5 a la carte restorana turske, italijanske, meksiče, azijske kuhinje, kao i riblji a la carte restoran. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju 6 barova od kojih neki služe pića tokom čitavog dana i noći. Od dodatnih usluga koje se doplaćuju gostima hotela Seaden Sea Planet Resort & Spa na raspolaganju su usluge frizera, servis za pranje i sušenje veša, internet cafe, razne prodavnice kao i usluge doktora i usluge čuvanja dece.

Sport i zabava: U sastavu Seaden Sea Planet hotela nalaze 2 spoljašnja bazena, od kojih je jedan sa toboganima, 1 dečiji bazen i 1 unutrašnji bazen. U ponudi hotela je i spa centar, koji  može odgovoriti  na potrebe najzahtevnijih gostiju,  koji sadrži tursko kupatilo, saune, kao i prostorije za različite vrste masaža i mnogobrojne kozmetičke tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, igrati stoni tenis, bilijar, pikado, tenis, i odbojku na plaži. Na plaži uz doplatu gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi. Najmlađim gostima Seaden Sea Planet hotel pristupa sa posebnom pažnjom. Pored mini kluba i dečijeg igrališta u hotelu Seaden Sea Planet najmlađim gostima na raspolaganju su i mini disko, mini boćanje i mini fudbal. Od zabavnih aktivnosti Seaden Sea Planet Resort & Spa hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan   Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Odmor na Crvenom moru