Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Royal Garden Beach hotelski kompleks nalazi se u regiji Konakli u Alanji, na peščano-šljunkovitoj plaži, na kojoj se ležaljke, suncobrani i peškiri koriste bez doplate. Sastoji se iz dve zgrade koje su međusobrno udaljene svega par koraka. U jednoj se nalaze standard sobe i jedinice apartmanskog tipa, dok se u drugoj nalaze delux sobe. Od centra Konaklija udaljen je 500 m, od Alanje 14  km, a od aerodroma Antalija 110 km.

Sobe: Hotel Royal Garden Beach u svom sastavu ima 418 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u 2 glavne i jednoj annex zgradi. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard, premium i porodične sobe. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene i  imaju kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, Wi-Fi (uz doplatu), mini bar (voda i bezalkohonla pića se dopunjuju svaki dan), balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U sastavu Royal Garden Beach hotela nalazi se više restorana i barova. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju 4 a la carte restorana turske, italijanske i azijske kuhinje, kao i riblji a la carte restoran. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju 4 bara i poslastičarnica. Od dodatnih usluga koje se doplaćuju gostima hotela Royal Garden Beach na raspolaganju su usluge frizera, servis za pranje i sušenje veša, razne prodavnice, usluge doktora i usluge čuvanja dece.

Sport i zabava: U sastavu Royal Garden Beach hotela nalaze 4 spoljašnja bazena za odrasle (od kojih su 2 sa toboganima), 3 spoljašnja bazena za decu (od kojih dva imaju vodene tobogane prilagođene deci) i 1 unutrašnji bazen sa delom za decu. U ponudi hotela je i spa centar, koji sadrži tursko kupatilo, saune, kao i prostorije za različite vrste masaža i mnogobrojne kozmetičke tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, igrati stoni tenis, bilijar ili odbojku na plaži. Na plaži uz doplatu gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi. Najmlađim gostima Royal Garden Beach hotel pristupa sa posebnom pažnjom, zato je za njih obezbedio mini klub i dečije igralište. Od zabavnih aktivnosti Royal Garden Beach hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle.
1.dan                     Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan               Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan                      Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Egipat

Jesen na fenomenalnim plažama

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Agencija nastupa u svojstvu posrednika - subagenta. Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.