Rogla Hotel

Rogla, Slovenija

Opis destinacije

Slovenačko skijalište Rogla smešteno je na Zreškom Pohorju, a posebno ga vole oni koji pored skijanja, planiraju još neka uživanja, kao što su biciklizam, trčanje, šetnja po prirodi ili wellnes. Rogla je od Ljubljane udaljena 120, a od Zagreba 150 kilometara. Specifičnost ovog centra je što se do vrha planine, gde je smešten hotelski kompleks, stiže automobilom ili autobusom, pa je pristup stazama olakšan.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Hotel Rogla 3*s, Rogla, www.rogla.eu/si/
Hotel Rogla se nalazi u centru skijališta Rogla. Hotel sa odličnom lokacijom, na oko 100m od ski lifta Planja i ski staza. Hotel je pogodan za sve one koji vole aktivan odmor i brojne aktivnosti u prirodi tokom cele godine (šetnje, nordijsko hodanje, vožnja biciklima…), kao i za poslovne sastanke i opuštanje. Medjusobno je povezan sa hotelom Planja. Hotel poseduje: recepciju, restoran, a' la carte restoran, bar, room service, wellness centar (bazen, aerobik u vodi, tretmani, masaže, saune), parking (do popune mesta), garažu (uz doplatu), kongresni centar, sef, ski depo, internet, dečije radionice, sportsku dvoranu. Hotel u glavnom hotelskom kompleksu na Rogli raspolaže s velikom višenamenskom dvoranom i salama sa seminare. Sve sobe su kompletno opremljene i poseduju: TV, telefon, mini bar, sef, kupatilo (WC, tuš/kada), bežični internet.neke sobe imaju balkon. Usluga na bazi polupansiona.

Lokacija i udaljenosti:
Udaljenost od centra: 50m
Udaljenost od ski lifta: 100m Planja
Udaljenost od ski staza: 100m
Ski in/Ski out: Ne
Stanica ski busa: 50m 
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.
2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Egipat

Jesen na fenomenalnim plažama

Zimovanje

Odaberite idealnu destinaciju za zimu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.