Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Polasci:
17. 1. 2022
31. 1. 2022
21. 3. 2022
13. 4. 2022

Regularna cena
1.250,00EUR

First minute
Važi za određeni broj prijava
1.150,00 EUR

Šta je uključeno
- Kompletna organizacija i usluge predstavnika agencije na destinaciji
- Avio kartu sa svim taksama na relaciji Beograd – Kankun, u ekonomskoj klasi
- Avio kartu sa svim taksama na relaciji Kankun – Beograd, u ekonomskoj klasi
- Svi transferi od aerodroma do smeštaja, od smeštaja do aerodroma i između
- gradova prema planu i programu puta
- Smeštaj u dvokrevetnim sobama na bazi 7 noćenja u hotelu 3* (prema lokalnoj
kategorizaciji)
- Smeštaj u dvokrevetnim sobama na bazi 7 noćenja u hotelu** (prema lokalnoj
kategorizaciji) u Plaji del Karmen

Nije uključeno
- Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
- Individualne troškove nastale za vreme trajanja aranžmana
- Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike
- Vizu za Meksiko (svi putnici su dužni da se sami informišu o pribavljanju vize)

Fakultativni izleti:

Čičen Ica
Cena: 80,00 EUR
Posetićemo jednu od najčuvenijih Majanskih piramida, koja je proglašena za jedno od Sedam Svetskih Čuda! Na ovom izletu saznaćemo nešto o kulturi Maja, obići ceo kompleks koji pored piramide obuhvata I teren za “majanski fudbal”, observatoriju I druge hramove. Takođe, imaćete priliku da se kupate I u jednoj od najlepših cenota na poluostrvu Jukatan, cenotu Oxman. Cena izleta obuhvata prevoz, ulaznice za arheološki kompleks i cenote, lokalnog vodiča i ručak. 

Tulum i Koba
Cena: 65,00 EUR
Tulum je jedan od poslednjih izgrađenih majanskih gradova pre dolaska Španaca. Takođe ovo je napoznatiji grad koji se nalazio na samoj obali. Grad je ostao očuvan I stoga ovde možete videti kule osmatračnice, hramove posvećene bogu Čaku,rezervoare sa vodom koji su koristili Majanci. Koba je manje poznato turističko odredište ali izuzetno interesantno I predstavlja skriveni biser Yucatana. Od čitavog nekadašnjeg grada koji je po nekim proračunima na vrhuncu moći imao između 50 I 100 hiljada stanovnika danas je odkriveno svega 5%. U ovom gradu imaćete priliku da obiđete najvišu piramidu Yucatana od 42m  (u ostalim arheološkim nalazištima je zabranjeno penjanje na piramide) I da uživate u pogledu na nepreglednu džunglu. Takođe, na ovom izletu imaćete priliku I da se okupate na jednoj od najlepših plaza na Karibima-plaži Tulum! Cena izleta obuhvata prevoz, ulaznice za arheološka nalazišta, lokalnog vodiča i ručak.

Tri cenote
Cena: 50,00 EUR
U ovoj avanturi posetićete tri magične cenote: veliku cenotu, otvorenu cenotu i drevnu cenotu. U njima ćete uživati u dubokom plavetnilu I osvežavajućoj vodi. Nakon toga odlazimo i do jedne od najlepših plaža Kariba. Nekada su u ovim cenotama Maje prinosile darove svojim bogovima a sada cenote važe za prekrasne, prirodom izvajane, atrakcije. Ove prirodne jame nastale propadanjem krečnjaka su najpopularniji prirodni bazeni na svetu. Cena izleta obuhvata prevoz, pristup za cenote, lokalnog vodiča i ručak.

Isla Muheres
Cena: 90,00 EUR
Plovimo katamaranom po Karibima i uživamo u suncu, snorkelingu i otvorenom baru našeg broda. Iskrcavamo se pravo na buffet ručak na samom ostrvu. Možemo posetiti i Playa Norte koja je najčuvenije mesto ostrva. Usput ćemo imati vremena da biramo suvenire u lokalnoj luci i posetimo jedinstveno naselje na samom ostrvu. Uživanje i najlepše kupanje na ostrvu koje je posvećeno majanskoj boginji rađanja Išel. Ovo ostrvo je udaljeno od jukatanskog poluostrva samo trinaest kilometara te je vrlo pristupačno za ljubitelje odličnog kupanja u vodama tirkiznih Kariba. Cena izleta obuhvata prevoz do luke, snack po dolasku u luku, vožnju katamaranom, posetu Isla Muheres i snorkeling.

Isla Holboš
Cena: 80,00 EUR
Mali raj na zemlji i to usred Kariba! Otisnućemo se u svetu cenotu Yalahau gde možete uživati u mirnom tropskom pogledu. Zaljubićete se u mističnu Islu la Pasion poznatu po svom čudesnom biodiverzitetu sa tri različita ekosistema. Na ostrvu Holboš čeka vas 36 km čiste plaže sa jedinstvenim belim peskom. Uz sve to ovo ostrvo je još uvek neotkriveni turistički dragulj koji ćemo zajedno istražiti! Cena izleta obuhvata prevoz, vodiča i ručak.

Bakalar(Bacalar)
Cena: 80,00 EUR
Bacalar – Najpoznatije i najfascinantnije nešto što se može videti u samom Bacalaru je jezero, odnosno Laguna od sedam boja. Kako izgleda ovo jezero se može naslututi već po njegovom imenu. Sama voda je jako mirna, a tokom dana i na različitim dubinama, pojavljuje se u brojnim nijansama plave boje. Cena izleta obuhvata prevoz, vodiča, vožnju brodom, posetu cenotama, ručak.

Hotel u Plaji del Karmen 

Ovo je primer smeštaja koji možete da očekujete. Stvaran smeštaj može biti drugačiji, ali sličan u onome šta pruža.
Hotel ** (prema lokalnoj kategorizaciji) u Plaji del Karmen je smeštajni objekat koji raspolaže dvokrevetnim sobama. Usluga je na bazi noćenja. Imena hotela biće potvrđeni po formiranju grupe, a najkasnije 2 nedelje dana pred put.
Dan 1: Okupljanje grupe i polazak
Okupljanje grupe 3 sata pre leta na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu. Čekiranje na let za Kankun (Cancun) u 20:20h. sa presedanjem. Dolazak u Istanbul u 23:10h.
Prevoz
Avio karta sa svim taksama na relaciji Beograd - Kankun, u ekonomskoj klasi sa presedanjem, sa 23kg čekiranog i 7kg ručnog prtljaga
Mesto
Beograd, Istanbul

Dan 2: Dolazak u Kankun. Transfer do Plaje del Karmen
Presedanje na let za Kankun u 02:30h. Dolazak u Kankun u 12:20h po lokalnom vremenu. ¡Hola Mexico! Transfer do Plaje del Karmen (Playa del Carmen), prelepo mesto na obali Karipskog mora u državi Kintana Ro. Beskrajna peščana plaža, tirkizno plavo more kakvo niste imali prilike da vidite, lepo sređene ulice, suvenirnice, meksičke kantine i restorani, mariači, barovi... Smeštaj u hotel. Uveče, po želji, idemo na tradicionalnu meksičku večeru, pa potom u bar na nekoliko pića (tekila, pivo, kokteli, odlučite sami).
Prevoz
Avio-karta sa svim taksama na relaciji Istanbul – Kankun, u ekonomskoj klasi sa 23 kg čekiranog i 8 kg ručnog čekiranog prtljaga
Transfer od aerodroma do smeštaja
Smeštaj
Hotel u Plaji del Karmen (1 noć)
Mesto
Istanbul, Kankun (Cancun)

Dan 3: Fakultativni izlet - Čičen Ica
Fakultativni izlet u Čičen Icu (Chhichen Itza), grad Maja i jedno od novih svetskih čuda. Ovo će sigurno biti jedno od najimpresivnijih mesta koje ćete videti u životu, a priča o Majama, njihova kultura i način života će vas bar malo trgnuti i naterati vas da odete duboko u razmišljanje. Usput ćete imati priliku da se kupate u cenotama - prirodnom jezeru koje se nalazi u pećini. Po povratku sa izleta, pravimo kratku pauzu da bi videli grad Valjadolid. Povratak u Plaju del Karmen. Slobodno vreme.
Smeštaj
Hotel u Plaji del Karmen (1 noć)
Mesto
Kankun (Cancun)
Fakultativni izleti
Čičen Ica

Dan 4: Fakultativni izlet - Tulum i Koba
Fakultativni izlet i odlazak u Tulum, grad Maja na obalama Kariba. Iguane raznih boja i veličina će slobodno šetati pored vas, a posle obilaska arheološkog lokalitetaKoba, idemo na jednu od najlepših plaža na Karipskom moru i sigurno jednu od najlepših plaža na svetu. Imamo celo popodne za uživanje u ovom raju. Uveče se vraćamo u Plaju del Karmen.
Smeštaj
Hotel u Plaji del Karmen (1 noć)
Mesto
Kankun (Cancun)
Fakultativni izleti
Tulum i Koba

Dan 5: Fakultativni izlet - Tri cenote
Slobodan dan u Plaji del Karmen. Po želji, možemo vam organizovati fakultativni izlet i kupanje u tri najpozantijecenote Jukatana. Nekada su u ovim cenotama Maje prinosile darove svojim bogovima a sada cenote važe za prekrasne, prirodom izvajane, atrakcije. Ove prirodne jame nastale propdanjem krečnjaka su najpopularniji prirodni bazeni na svetu. Povratak u Plaju del Karmen.
Smeštaj
Hotel u Plaji del Karmen (1 noć)
Mesto
Kankun (Cancun)
Fakultativni izleti

Dan 6: Fakultativni izlet - Isla Muheres
Prilika da posetimo kroz fakultativni izlet čuveno ostrvo žena odnosnoIsla Muheres (Isla Mujeres). Uživanje i najlepše kupanje na ostrvu koje je posvećeno majanskoj boginji rađanja Išel. Ovo ostrvo je udaljeno od jukatanskog poluostrva samo trinaest kilometara te je vrlo pristupačno za ljubitelje odličnog kupanja u vodama tirkiznih Kariba. Čitavo ostrvo možemo obići u golf autima s obziram da je to jedino prevozno sredstvo na ovom mirnom ostrvu. Za ljubitelje adrenalinskih iskustava postoji opcija ronjenja sa ajkulama! Povratak u Plaju del Karmen.
Smeštaj
Hotel u Plaji del Karmen (1 noć)
Mesto
Kankun (Cancun)
Fakultativni izleti
Isla Muheres

Dan 7: Fakultativni izlet - Isla Holboš
Fakulatativni izlet i upoznavanje ostrva Kariba! PreporučujemoIsla Holboš (Isla Holboix) gde se još uvek nalazi pravi bekpekereski raj. Još uvek neistraženo ostrvo za sada je poznato po kiteboardingu, lepim plažama i čudesnom biodiverzitetu. Ispred samog ostrva nalaze se lagune u kojima su nastanjeni flamingosi i pelikani i ovo područje predstavlja njihov dom. Povratak u Plaju del Karmen.
Smeštaj
Hotel u Plaji del Karmen (1 noć)
Mesto
Kankun (Cancun)
Fakultativni izleti
Isla Holboš

Dan 8: Fakultativni izlet - Bakalar
Fakultativni izlet - Bacalar. Mesto koje je prvo osvojeno od strane španskih konkvistadora, pa zatim bilo pod okupacijom pirata, posetićemo ono počemu je najpoznatije – laguna. Vožnja brodom po jezeru koje samo po sebi menja boje je nesvakidašnji događaj i prava retkost koja se ne može videti svugde. Povratak u Plaju del Karmen.
Smeštaj
Hotel u Plaji del Karmen (1 noć)
Mesto
Kankun (Cancun)
Fakultativni izleti
Bakalar(Bacalar)

Dan 9: Napuštanje smeštaja i slobodno vreme do polaska
Nakon odjavljivanja iz smeštaja polazak na aerodrom i čekiranje na let do Beograda u 13:50h sa presedanjem u Istanbulu.
Prevoz
Transfer od smeštaja do aerodroma
Avio-karta sa svim taksama na relaciji Beograd - Istanbul, u ekonomskoj klasi sa 23 kg čekiranog i 8 kg ručnog čekiranog prtljaga
Mesto
Kankun (Cancun)

Dan 10: Povratak i kraj putovanja
Dolazak u Istanbul u 09:45h i presedanje na let za Beograd u 18:45h. Dolazak u Beograd u 19:30h. Kraj putovanja.
Prevoz
Avio-karta sa svim taksama na relaciji Istanbul-Beograd, u ekonomskoj klasi sa 23 kg čekiranog, 8 kg ručnog čekiranog prtljaga i 4 kg ručnog prtljaga
Mesto Istanbul, Beograd
Prilikom prijavljivanja plaća se 200 € u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate, a ostatak sume plaća se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate, najkasnije 3 nedelja pred put. Mogućnost plaćanja preko računa i karticama Visa, Master, Maestro i Dina.

JT

Egipat

Jesen na fenomenalnim plažama

Zimovanje

Odaberite idealnu destinaciju za zimu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija