Lavina Hotel

Jahorina, BiH

Opis destinacije

Olimpijska planina Jahorina nalazi se u jugoistočnom delu Bosne i Hercegovine, nedaleko od Sarajeva (cca. 28km) i Pala (cca. 12km). Najviši vrh je Ogorjelica, koji se nalazi na 1.916, nadmorske visine. Staze na Jahorini se nalaze između 1.300m (ski staza Prača) i 1.890m (ski staza Ogorjelica) nadmorske visine, što čini oko 600m visinske razlike. Sve staze se nalaze na severnoj strani skijališta, počinje od Olimpijskog spusta i završava na Poljicama kod starog repetitora. Skijaška sezona traje od polovine decembra do kraja marta, s tim što se često produži i do sredine aprila. Jahorina ima cca. 20km skijaških staza, uglavnom srednje težine. Ukupan broj staza je 10 (1 plava, 7 crvenih i 2 crne). Ukupan broj ski liftova i žičara je 8 (3 šestoseda, 2 dvoseda i 3 lifta), kao i 1 baby ski lift. Ukupan kapacitet žičara je iznosi oko 13.000 skijaša na sat.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Novoizgradjeni hotel Lavina nalazi se na Jahorini, jednoj od najlepših planina jugoistočne Evrope. Smešten je izmedju dve skijaške staze (Ogorelica i Prača) i predstavlja idealno mesto za sve ljubitelje skijanja. Hotel Lavina se nalazi na svega 30 metara od ski lifta na Jahorini. Lokalna autobuska stanica udaljena je samo 200 metara od hotela. Centar Sarajeva nalazi se na 28 km.

Hotelski sadržaji:
Gostima su na raspolaganju sledeći sadržaji: Restoran, prostorija za odlaganje prtljaga, room servis, prostorije za sastanke i bankete, usluga pranja i peglanja veša, VIP soba, turistički desk, faks/fotokopiranje, animatori, sobe za nepušače, lift, sef, zvučno izolovane sobe, grejanje, skijašnica, škola skijanja, iznajmljivanje ski opreme u hotelu, bašta, terasa Od ostalih hotelskih sadržaja izdvajamo:
• Restoran-bar sa prijatnom domaćinskom atmosferom i velikim izborom hrane i pića.
• Wellness centar koji raspolaže sa finskom saunom, parnim kupatilom i djakuzi kadom. U ponudi wellness centra su i usluge masaže kao i tretmana tela i lica za koje su zaduženi iskusni terapeuti.
• Bazen smešten u okviru Wellness centra, svakom gostu će pružiti dodatno zadovoljstvo i relaksaciju.
• Ski rental koji raspolaže sa sportskom opremom svetski poznatih proizvodjača u čijem sklopu radi i ski škola sa školovanim instruktorima za sve one koji ne znaju da skijaju ili su slabiji skijaši.
• Hotel poseduje školu skijanja, po rečima mnogih, jednu od najkvalitetnijih na Jahorini. Licencirani instruktori vrše obuku koja je vrlo dinamična, interesantna i pre svega zabavna. Od totalnih početnika, pa do ski znalaca, svi se dobro zabavljaju i nakon nekoliko treninga mnogi su spremni da se oprobaju u samostalnom skijanju. Takodje, u ponudi je i dečija školica skijanja u trajanju 3 do 4 dana.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 23 luksuzna apartmana i 22 sobe opremljene najsavremenijom tehnologijom gde je gostu na raspolaganju internet, TV, sef, mogućnost podešavanja temperature, mini bar. Svi apartmani i sobe su imaju pogled na skijašku stazu.
Standarda soba može imati bračni ili odvojene ležaje, kao i treći pomoćni ležaj. Svaka soba ima pogled na ski stazu, kablovsku TV, besplatan Wi-Fi, sef i mini bar.
Junior suite (23m²) sadrži sobu sa bračnim ležajem i dnevni boravak sa pomoćnim-trosed ležajem na razvlačenje, prilagođen za dve eventualno tri osobe. Apartman ima pogled na stazu, kablovsku TV, besplatan Wi-Fi, sef i mini bar.
Superior suite (33m²) sadrži sobu sa bračnim ležajem i dnevni boravak sa pomoćnim-trosed ležajem na razvlačenje, prilagođen za dve do četiri osobe.
Deluxe apartman (43m²) sastoji se iz sobe sa bračnim ležajem i dnevnog boravka sa pomoćnim-trosed ležajem na razvlačenje i foteljom na razvlačenje. Prilagođen je za dve do pet osoba. Apartman ima pogled na stazu, kablovsku TV, besplatan Wi-Fi, sef i mini bar.

Usluga:
Polupansion (doručak i večera - švedski sto, u slučaju manjeg broja gostiju - meni).

Konkakt:
www.hotel-lavina.com
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Egipat

Jesen na fenomenalnim plažama

Zimovanje

Odaberite idealnu destinaciju za zimu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.