Jaz Tour Khalef

Sus, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija
Hotel je udaljen oko 3km od centra Sousse-a, oko 20km od aerodroma u Monastiru, oko 140km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci
Hotel zauzima površinu od 100.000m2. Čini ga sedmospratna glavna zgrada i u ponudi ima 520 smeštajnih jedinica. Nalazi se na ulazu u grad Sousse, a pored dobre lokacije, može se pohvaliti i kvalitetnom uslugom. Gostima su na raspolaganju bazeni, restorani i raznovrsni sportski sadržaj.

Za decu tu su dva bazena, aqua park, igralilšte.

Plaža
Hotel ima svoju peskovitu plažu. Suncobrani, ležaljke i peškiri su na raspolaganju gostima bez doplate. 

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 520 smeštajnih jedinica i sve imaju SAT TV, internet, klima uređaj, balkon ili terasu, sef, fen za kosu, ketler.

Standardne sobe su veličine oko 26m².
Porodične sobe su veličine oko 32m².

Plaća se: telefon, mini bar, room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, sendviči, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima nekoliko restorana – The Buffet (glavni restoran), Jobi Beach, La Palmeraie i jedan à la carte restoran L’ Oliveraie. Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Les Palmiers, Les Orangers, The Standard, The Terrace i The Beach Bar.  

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, à la carte restoran i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj itd.).

Ostali sadržaji
Konferencijska sala, lekar na poziv, usluga pranja i peglanja veša, salon lepote, bankomat, menjačnica, rent- a-car.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima 6 tobogana za decu, otvoreni bazeni sa morskom vodom (jedan je samo za odrasle), 2 dečija bazena, aerobic, gimnastiku u vodi, dnevne i večernje animacije, teretanu, teniski teren (obavezna je rezervacija), stoni tenis, odbojku na plaži, vaterpolo, boćanje, pikado.

Plaća se: sportovi na vodi.

Spa & wellness
Sauna, parno kupatilo.

Plaća se: masaže.

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Leto 2023

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Odmor na Crvenom moru

NAPOMENA : Agencija nastupa u svojstvu posrednika - subagenta. Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.