Hotel Riadh Palms Resort and Spa

Sus, Tunis

Opis destinacije

Tunis je država u Severnoj Africi sa istoimenim glavnim gradom. Granici se sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države je ogranicen Sredozemnim morem. Njen geografski položaj je jako povoljan, sa izlazom na Sredozemno more i sa ne tako velikom površinom pustinje. Tunis je vecinom planinska zemlja, sa ne baš raznovrsnom vegetacijom. Takođe, skoro da nema reka i jezera (ako se ne racunaju slana jezera-šotovi). Glavni grad Tunisa je Tunis, a ostali veci gredovi su Sfax, Kairouan, Monastir, Sousse, Jafa. Tunis ima oko 10 miliona stanovnika, oko 2 miliona živi u gradu Tunisu. Stanovništvo Tunisa cine oko 99% muslimana, ostalo su hrišcani. Kairouan je sveti grad za mnoge muslimane i mnogi muslimani suniti ga smatraju četvrtim najsvetijim gradom za Islam, posle Meke, Medine i Jerusalima i najsvetijim gradom Magreba.

Informacije

SMESTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Izdvajamo:
Hotel okružen palmama, nudi raznovrsan sadržaj na zavidnoj lokaciji u centru Susa, sa direktnim izlaskom na prostranu, peščanu plažu, obeleženu plavom zastavicom. U neposrednoj blizini se nalaze veliki, moderni tržni centar, brojni restorani, kafići i diskoteke. 

Lokacija:
hotel Riadh Palms nalazi se u centru Susa, 20 km udaljen od aerodroma u Monastiru, a 140 km od aerodroma u Tunisu. Ima direktan izlaz na plažu.

Hotelska ponuda:
recepcija, veliki spoljašnji bazen sa mostićima, ostrvcetom i žardinjerama sa cvećem, okružen je brojnim palmama, dečiji bazen, unutrašnji grejani bazen, glavni restoran, tematski restorani (tuniška, italijanska i indijska kuhinja, jela od morskih plodova). Tokom leta funkcioniše restoran na otvorenom "Neptune“, između bazena i plaže, 7 barova, 6 liftova, menjačnica, sefovi su na recepciji, banka, frizera, rent-a-car, diskoteka, fitnes sala, dve saune i spa centar, animacija, dečiji bazen i dečiji klub (4-10 godina), 6 liftova, ležaljke i suncobrani na plaži i oko bazena, Wi-Fi internet na javnim površinama, animacija za decu, fitnes, sportske aktivnosti na bazenu i plaži i večernji šou programi (skečevi, kabare, ples). Uvozna pića u American baru, Zino Lounge-u, C'Zen baru i noćnom klubu, sef na recepciji, mini bar (na zahtev), wellness centar "Serenity“, kozmetičar i čuvanje dece su usluge uz doplatu.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, mini frižider (na zahtev, uz doplatu), kupatilo, lođa.

Ishrana:
sve uključeno, obroci se služe po principu samoposluživanja; doručak 06:00-10:00 h, ručak 12:30-15:00 h i večeru 18:30-19:45 h & 20:10-21:30 h. Ostali obroci: kasni doručak 10:00-12:00 h, kasna večera 22:00-00:00 h, večera u a la carte restoranu jednom tokom boravka (italijanski, riblji ili tunižanski, uz obaveznu rezervaciju 24 h unapred), kafa i kolači 15:00-18:00 h, palačinke 16:00-18:00 h. U cenu su uključena alkoholna i bezalkoholna pića domaće proizvodnje u lobby baru, pool & beach baru i Moorish Café-u.

Napomena:
preporučujemo sobe sa pogledom na more zbog pozicije hotela.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2020 / 2021