Hotel Parador Beach

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja (Alanya) je grad sa mnogo razlicitih lica. Grad Alanja smešten je u istocnom delu turske obale, odlikuju veoma izraženi kontrasti. Duge pešcane plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine iz rimskog doba i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Neki Alanju zovu "Majorka turske obale".

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Parador Beach 3* se nalazi preko puta plaže (oko 50 m, deli ulica i šetalište) u gradu Alanja, oko 1 km od grada, oko 3 km od tvrđave i Aquaparka u Alanji, 120 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima ukupno 80 soba.
 
Hotelska ponuda:
restoran, dva lifta, bazen sa delom za decu, bar pored bazena, lobi bar, TV kutak, bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena, besplatan Wi-Fi internet u lobiju, odbojka na pesku, stoni tenis, fitnes, večernja animacija.
  
Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sobna usluga, ležaljke i suncobrani na plaži, sva hrana i piće sa bara na plaži, sva pića u lobi baru nisu uključena u AI koncept, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, sladoled, uvozna i flaširana pića, doktor, servis za pranje rublja, rent a car, telefon, sportovi na vodi, bilijar, Wi-Fi u sobama, mini bar, telefon, sef.

Plaža:
Preko puta ulice i šetališta je peščano-šljunkovita plaža. Ležaljke i suncobrani su uz doplatu. Sva hrana i piće na plaži je uz doplatu. Ne postoji mogućnost iznajmljivanja peškira.
 
Smeštaj:
standardne sobe imaju: klima uređaj, SAT TV, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon.
 
Ishrana: 
all inclusive - "sve uključeno" prema hotelskim pravilima i terminima: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića u glavnom restoranu i pored bazena. Pića u baru na plaži i u baru u lobiju nisu uključena u all inclusive koncept, sva pića su uz doplatu.
 
www.paradorhotels.com
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Egipat

Jesen na fenomenalnim plažama

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Agencija nastupa u svojstvu posrednika - subagenta. Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.