Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotelski kompleks Porto Galini SeaSide Resort & Spa nalazi se na istočnoj obali ostrva Lefkada. Smešten je na padini iznad plaže. Od glavnog grada Lefkasa je udaljen 12 km, a od popularnog letovališta Nidri oko 4 km. Od aerodroma u Prevezi udaljen je 30 km.

 

Sobe: Hotelski kompleks Porto Galini Seaside Resort & Spa  čini veći broj zgrada, vila i bungalova. Porto Galini ima ukupno 135 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se superior, deluxe i classic sobe. Svaka soba hotelskog kompleksa Porto Galini Seaside Resort & Spa ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, frižider i balkon.

 

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela Porto Galini Seaside nalazi se  glavni restoran, a gostima je na raspolaganju i a la carte restoran kao i  bar na bazenu.

 

Sport i zabava: Gostima hotela Porto Galini Seasisde je na raspolaganju spoljašnji bazen, a mogu koristiti i teniski teren. Od ostalih sadržaja u okviru hotela se nalazi spa centar sa unutrašnjim bazenom, saunama i teretanom. Za najmlađe goste u okviru hotela postoji uređeno dečije igralište i video igraonica. 
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Egipat

Jesen na fenomenalnim plažama

Zimovanje

Odaberite idealnu destinaciju za zimu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.