Grand Hotel Tornik

Zlatibor, Srbija

Opis destinacije

ZLATIBOR je planinski region koji se nalazi u zapadnom delu Srbije. Važna je turistička zona Srbije, sa resursima za zdravstveni turizam, skijanje i planinarenje. Glavni grad regiona je Užice, smešteno u podnožju planine, a većina područja pripada opštini Čajetina. Grad Zlatibor nastao je iz grupe kuća za odmor u punom urbanom položaju.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Grand Hotel Tornik 5*, Zlatibor, www.hoteltornik.rs
Prvi hotel sa 5* na najpopularnijoj destinaciji u Srbiji - Zlatiboru. Grand Hotel Tornik nalazi se na nadmorskoj visini od 1.010m gde se susreću planinske i morske struje. Ekskluzivan Spa Wellness centar koji se prostire na 2.250m², najsavremenije opremljeni kongresni komplks, atraktivna terasa od 1.500m² sa prelepim panoramskim pogledom na vrhove Tornika, samo su deo ponude ovog grandioznog kompleksa. Bogata ponuda za goste različitih afiniteta i uzrasta, usluga na najvišem nivou a enterijer popust onih u najluksuznijim svetskim hotelima, učiniće vaš odmor savršenim.
Spa Wellness Centar - impresivna oaza mira i relaksacije U ponudi su dva zatvorena bazena za odrasle i jedan dečiji bazen. Hidromasažna kada - pomaže u poboljšavanju cirkulacije i opuštanju mišića. Bio sauna - savršena za detoksikaciju organizma i otvaranje pora. Finska sauna - sauna koja pruža apsolutno opuštanje i čišćenje tela od toksina. Ruska banja - sauna povišene temperature pogodna za čišćenje disajnih puteva. Tepidarium - relaks tople klupe za opuštanje izmedju korišćenja dva spa sadržaja. Hamam - tursko kupatilo koje povoljno deluje na disajne puteve, otvara pore i pomaže u izbacivanju toksina. Relaks soba sa himalajskom solju - mikroklima slane sobe povoljno deluje na sve probleme disajnog trakta. Laconium - za laganu aklimatizaciju na povišene temperature koje se koriste u SPA centru. Ledena fontana - za rashladjivanje organizma uz hladnu masažu nakon korišćenja toplih SPA sadržaja. Veseli tuševi - osvežavanje i rashladjivanje organizma uz uživanje u ambijentima koje pružaju ovi tuševi. Vichy masaže - kombinacija hidro-masaže, manuelne masaže i detoksirajućih proizvoda.
Sobe sobe i apartmani su moderno opremljeni i poseduju: odgovarajući broj ležajeva, TV, telefon, Wi-Fi internet, mini-bar, sef, bade-mantil, kužne papuče, kupatilo, fen za kosu). Tipovi soba:
Dvokrevetne sobe - sobe sa francuskim ležajem se nalaze u Grand i Sky delu hotela. 10 soba u Grand delu poseduju terasu.
Junior apartmani - nalaze se u Grand delu. Poseduju dve odvojene prostorije, francuski ležaj, trosed na razvlačenje i jedno kupatilo. Tri junior apartmana imaju terasu, dnevni boravak i spavaću sobu sa francuskim ležajem.
Classic apartmani - nalaze se u SKY delu hotela i čini ih jedna prostorija sa francuskim ležajem i udobnim ležajem na razvlačenje.
Superior apatmani - nalaze se u SKY i Grand delu. Imaju dve prostorije sa po dva odvojena ležaja, trosed na razvlačenje i jedno kupatilo. Tri apartmana ovog tipa u Grand delu imaju terasu, u spavaćoj sobi dva odvojena ležaja a u dnevnom boravku trosed na razvlačenje.
Lux apartmani - nalaze se u Grand delu hotela imaju dnevni boravak sa udobnim ležajem na razvlačenje, spavaću sobu sa francuskim ležajem i terasu sa pogledom na Tornik. U SKY delu postoje dva tipa Lux apartmana: sa jednom prostorijom sa francuskim ležajem i ležajem na razvlačenje, kao i sa dve prostorije (twin i double bed), dva ulaza i dva kupatila.
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Egipat

Jesen na fenomenalnim plažama

Zimovanje

Odaberite idealnu destinaciju za zimu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.