Falkensteiner Hotel Sonnenalpe

Nassfeld, Austrija

Opis destinacije

Nassfeld ski centar jedno je od nama najbližih I najpoznatijih austrijskih skijališta, nalazi se u blizini gradića Hermagor u pokrajini Koruška, neposrednu uz granicu sa Italijom, dok jedan deo skijališta ulazi na italijansku teritoriju. Skijalište se otvara početkom decembra I sezona traje do sredine aprila. Staze su uglavnom crvene I vrlo raznolike. Detaljno su numerisane, tako je veoma lako snaći se na njima iako se prostiru na nekoliko brda. Sa skijališta se pruža neverovatan pogled na planinske masive.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Falkensteiner Hotel Sonnenalpe 4*, Nassfeld - Hermagor, www.falkensteiner.com/en/hotel/sonnenalpe
Ovaj ekskluzivni alpski stilski hotel nalazi se na 1500m.n.v. u raju za skijaše i zimske aktivnosti u mestu Nassfeld u neposrednoj blizini žičara i staza. Hotel odiše alpskim šarmom i stilizovanim sobama, a poseduje i 15m dugi vodeni tobogan kao i raznovrsnu kuhinju. Hotel poseduje: recepciju, restoran, konferencijsku salu sa modernom opremom, Wi-Fi Internet, wellness centar, sadržaj za decu… Bez obzira da li ste uživali u pešačenju ili skijanju, svež planinski vazduh će vas zaista raspoložiti. Zbog toga smo stvorili wellness oazu za vas i vaše voljene - kako biste se opustili tokom vašeg odmora. Wellness centar zauzima površinu preko 1700m² i opremljen je sa: biosaunom, parnim kupatilom, finskom saunom, toboganom za decu, unutrašnjim i spoljašnjim bazenom, Falky Spa za decu, masažama, kupkama, raznim tretmanima za lice i telo, ekskluzivnom kozmetikom Barbor & Pino, fitness salom… Savršeni porodični odmor zahteva mnogo više od dobre hrane, udobnih soba i wellness centra, zato je za najmladje napravljen izvrstan sadržaj sa raznim aktivnostima.
Sobe:
Comfort Room (2+0): površine do 24m², kompletno renovirane sobe poseduju: TV, telefon, sef, frižider, kupatilo sa tuš/WC, fen za kosu. Mogu biti povezane, neke sobe imaju balkon.
Deluxe Room (2+1): površine 30-32m², kompletno renovirane sobe poseduju: TV, telefon, sef, frižider, kupatilo sa tuš/WC, fen za kosu, balkon,sofu ili fotelju na razvlačenje. Neke sobe imaju pregradni zid koji deli sobu na dva dela.
Family Room Comfort (2+1-3): površine oko 40m², sobe predstavljaju kombinaciju dnevne sobe i spavaće sobe i odvojenog dela za decu sa krevetima dužine 180cm. Sobe poseduju: TV, telefon, sef, frižider, kupatilo sa tuš/WC, fen za kosu, lodju.
Family Room Superior (2+2-3): površine ok 50m², porodična soba sa spavaćom sobom sa 2 kreveta+1 krevetom i dnevnom sobom sa velikim kaučem. Kompletno renovirane sobe poseduju: TV, telefon, sef, frižider, kupatilo sa tuš/WC, fen za kosu, lodju, aparat za kafu.
Family Room Deluxe (2+2-3): površine do 65m², porodična soba sa spavaćom sobom sa 4 kreveta i dnevnom sobom sa velikim kaučem. Delimično renovirane sobe poseduju: TV, telefon, sef, frižider, kupatilo sa tuš/WC, fen za kosu, lodju, aparat za kafu.

Usluga: pun pansion
Udaljenost od centra: u centru skijališta Nassfeld Sonnenalpe
Udaljenost od žičare: 50m
Nadmorska visina: 1500m
Mogućnost za ski in - ski out: da
Garaža/Parking: na upit (ograničen broj mesta):
Fitness/Wellness: Aquapura spa centar na 1700m². Besplatni su: spoljašnji i unutrašnji bazen sa toboganom za decu, 2 saune, parno kupatilo, sobe za relaksaciju, fitness sala. Uz doplatu: spa tretmani lica i tela, manikir, pedikir, solariju, kozmetički tretmani...
Za decu: igraonica Falky Land (3-12 godina), tobogan na bazenu 
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.
2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Odmor na Crvenom moru