Doora Bodrum Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Torba, oko 10km od centra Bodruma i oko 28km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2021.godine, kategorisan kao luxury butique hotel, a kod svih vodećih turističkih svetskih i domaćih agencija i globalnih rezervacionih sistema označen kao hotel sa 5*. Ima ukupno 44 sobe, 16 apartmana (spa suite, sea suite, family suite) i 17 vila (family villa, grand villa, premium villa). Gostima su na raspolaganju glavni restoran, Hideaway beach restoran, nekoliko barova, bazen, fitness centar i Spa centar.

Za decu tu su dečiji bazen, mini club, dečiji meni i stolice u restoranu.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel ima svoju privatnu plažu sa dokom. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je bez doplate.

Smeštaj
Sve sobe imaju LCD TV, kupatilo sa kozmetikom, fen za kosu, ketler, klimu, sef, mini bar ( osim vila i family suite-a), Wi-Fi internet  i balkon ili terasu.

Superior soba ima površinu 40m2 i sastoji se od jedne sobe i kupatila, predviđena je maksimalno za 3 osobe i bebu. Ove sobe nemaju pogled na more.

Grand sea soba ima površinu 50m2 i sastoji se od spavaće sobe i kupatila. Ove sobe imaju pogled na more i predviđene su maksimalno za 3 osobe i bebu.

Spa suite ima površinu 35m2 i sastoji se od spavaće i kupatila. Predviđen je za dve osobe i bebu. Ovaj apartman nema pogled na more.

Sea suite ima površinu 60m2 i sastoji se od spavaće i kupatila, ima pogled na more.

Family suite  ima površinu 100m2 i sastoji se od dve spavaće sobe , dva kupatila, dnevne sobe i kuhinje. 

Family villa  ima površinu 160m2 i sastoji se od tri spavaće sobe i dva kupatila, na dva sprata.

Grand villa  ima površinu 305m2 i sastoji se od četiri spavaće sobe i 5 kupatila.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu A la carte All Inclusive – à la carte doručak i večeru u glavnom restoranu, ručak u Hideaway beach restoranu. Pored glavnih obroka u okviru koncepta usluge je uključena i poslastičarnica, kao i Lobby bar i Pool bar. All inclusive usluga traje od 07:30 – 00:00 a podrazumeva  navedene obroke i sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna i premium pića, sva hrana i piće posle ponoći, nargila  i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Doktor, servis za pranje i peglanje veša, frizer, rent-a-car, menjački poslovi, organizovanje transfera.

Sport i zabava
Otvoreni bazen, stoni tenis, odbojka na plaži, joga, pilates, aerobic, šah, fitness centar. Wi-Fi internet je dostupan gostima u okviru hotelskog kompleksa besplatno.

Plaća se: sportovi na vodi, privatan trening i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo.

Plaća se: masaže, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Odmor na Crvenom moru

NAPOMENA : Agencija nastupa u svojstvu posrednika - subagenta. Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.