Aurora Beach Hotel

Agios Ioanis Peristeron, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Nalazi se na istočnoj obali Krfa, u mestu Agios Jaonis Peristeron. Od aerodroma je udaljen 15 km, a od centra grada Krfa 16 km. Autobuska stanica nalazi se na 300m od hotela, a najbliži restorani i prodavnice na 800m. Kompleks je na uzvišenju i sastoji se od glavne zgrade.

Plaža:
Od privatne šljunkovite plaže deli je samo ulica (prelazi se ulica i silazi stepenicama).

Hotelski sadržaj: 
Recepcija, lobi, bar pored bazena, bar na plaži glavni restoran, bazen, Wi-Fi, terasa sa ležaljkama i suncobranima odakle se pruža predivan pogledom ka Jonskom moru.

Sobe:
Hotel Aurora Beach ima ukupno 19 soba koje su renovirane u mediteranskom stilu. Sve sobe imaju TV, Wi-Fi (besplatno), frižider, klimu (uz doplatu 5 eura po danu) i privatni balkon odakle Vam se pruža pogled ka moru ili planinu. Standardna dvokrevetna soba sa pogledom na more veličine 15m2 može primiti 2 osobe. Standardna dvokrevetna soba sa pogledom na baštu može primiti 2 odrasle i jedno dete ili 3 odrasle osobe. Porodična soba veličina 20m2 može primiti 2 odrasle osobe i dvoje dece ( kreveti za decu su na spratu)

Usluga:                                                                                                                                                                           Noćenje sa doručkom: švedski sto - samoposluživanje ili polupansion: doručak švedski sto – samoposluživanje, večera – meni izbor jela.

Kontakt: 

www.aurorahotelcorfu.com

Napomena:
Hotel Aurora Beach će isputnit Vaša očekivanja za opuštanje i uživanje.
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Jesen na fenomenalnim plažama

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Agencija nastupa u svojstvu posrednika - subagenta. Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.