Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Appartementhaus Muhle 3*, Kaprun, www.appartement-muehle-kaprun.at
Prelepa apartmanska kuća koja se nalazi na mirnoj lokaciji, na 600m od centra. Namenjen je putnicima koji vole aktivan odmor jer predstavlja idelano mesto kao početna tačka za razne aktivnosti. Hotel poseduje: recepciju, WLAN internet (uz doplatu), ski depo, parking (besplatan-do popune mesta), saunu, infra-red kabinu, solariijum (uz doplatu), stoni tenis, dečiju sobu i igralište. Svi apartmani poseduju: odgovarajući broj ležajeva, sofa na razvlačenje, TV, telefon, WLAN internet (uz doplatu), kupatilo sa tušem, terasu, opremljenu mini kuhinju, kafemat, frižider. Mašina za pranje i sušenje se nalazi u podrumu (uz doplatu). Apartman sa 2 sobe (30-35m²) poseduje 1 spavaću i 1 dnevnu sobu. Apartman sa 3 sobe (50-55m²) poseduje 2 spavaće i 1 dnevnu sobu. Dečiji krevetac je moguć u nekim sobama i računa se kao dodatni ležaj. Posteljina se menja 1x nedeljno. Gosti moraju poneti svoje peškire, krpe i stoljnake. Završno čišćenje apartmana i deposit se plaćaju na licu mesta. Kućni ljubimci na upit. Dolasci od 15.00-18.00h. Apartmani nemaju peškire, stoljnjake… tako da gosti moraju poneti svoje. Usluga bazi najma apartmana.

Lokacija i udaljenosti:
Centar: 600m
Javni bazen: Termalni izvor Kaprun 2km
Prodavnica: 200m
Shopping: 600m
Glečer: Kaprun 2,5km
Resort nadmorska visina: 780m
Ski area/Ski lift: Maiskogel Kaprun 1km
Cross country skiing: Kaprun 1km
Ski bus: ispred apartmana 20m
Ski in/Ski out: Ne 
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.
2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Odmor na Crvenom moru

NAPOMENA : Agencija nastupa u svojstvu posrednika - subagenta. Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.